CUSTOMER SERVICE
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Είμαστε εδώ να επικοινωνήσουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή:

09:00 – 17:30

+30 2106595790

Δήλωση Προσβασιμότητας της Crème de la Mer

Δεσμευόμαστε στην προσβασιμότητα και πιστεύουμε ότι όλοι οι καταναλωτές μας θα πρέπει να μπορούν να έχουν άμεση και ολική πρόσβαση και να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό περιεχόμενο της Crème de la Mer, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων, των ισοτόπων για κινητά, και όλων των ψηφιακών προσφορών. Αυτή είναι μια συνεχής δέσμευση και η Crème de la Mer θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους καταναλωτές της και να διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα της είναι προσβάσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, ακόμη και από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προσπαθούμε να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε και να ενημερώνουμε το ψηφιακό περιεχόμενο που συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς περί προσβασιμότητας και με την πιο πρόσφατη έκδοση των Οδηγιών Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού από το World Wide Web Consortium. Για να το καταφέρουμε αυτό, έχουμε φτιάξει μια ομάδα από διαφορετικά μέλη, που είναι εκπαιδευμένα στην ψηφιακή προσβασιμότητα και δεσμεύονται στην παροχή της καλύτερης δυνατής ψηφιακής εμπειρίας προς όλους τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για προσβασιμότητα, η Crème de la Mer έχει ενσωματώσει λειτουργίες χρηστικότητας στους ιστοτόπους μας, που διευκολύνουν τα άτομα που χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων τεχνολογιών ανάγνωσης οθόνης και επίσης χρήστες μόνο πληκτρολογίου, χρήστες με χαμηλή/μειωμένη όραση, χρήστες που έχουν προβλήματα ακοής, χρήστες με γνωστικές αναπηρίες και χρήστες που έχουν αχρωματοψία.

Επιπροσθέτως, παρέχουμε δωρεάν στους καταναλωτές την εφαρμογή βοηθητικής τεχνολογίας της Essential Accessibility Inc. για καταναλωτές που έχουν πρόβλημα δακτυλογράφησης, χειρονομίας, μετακίνησης του ποντικιού ή ανάγνωσης. Αυτή η βοηθητική εφαρμογή και υπηρεσία είναι δωρεάν για λήψη και ενσωματώνει εργαλεία, όπως αντικατάσταση ποντικιού και πληκτρολογίου, αναγνώριση φωνής, ενεργοποίηση ομιλίας, hands-free/touch- free πλοήγηση και άλλα.

Οι αξίες μας εμπνέουν τη δέσμευσή μας να λειτουργούμε με υπευθυνότητα και μας παρακινούν να δημιουργούμε μια επιχείρηση βασισμένη σε αδιαπραγμάτευτες ηθικές αρχές, ακεραιότητα, δικαιοσύνη, διαφορετικότητα και εμπιστοσύνη. Σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, τους πελάτες μας, τους καταναλωτές μας και όλους όσους αγγίζουμε, φιλοδοξούμε να καλλιεργήσουμε την κληρονομιά μας για σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον και να αποτελούμε μια θετική επιρροή σε κάθε κοινότητα που υπηρετούμε.

Δεχόμαστε με χαρά τα σχόλια σας για την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν έχετε κάποιο σχόλιο ή ανησυχία για θέματα προσβασιμότητας, ή εάν θα επιθυμείτε να ζητήσετε κάποια τροποποίηση, παρακαλώ ενημερώστε μας:

Phone: 1-866-333-3909 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 πμ - 5:30 μμ EST)
E-mail: support@essentialaccessibility.com (Να αναμένετε μια απάντηση εντός 1 εργάσιμης ημέρας).

Η Crème de la Mer και η Εφαρμογή Essential Accessibility Assistive Technology


Η Crème de la Mer δεσμεύεται στη δημιουργία μιας περιεκτικής εμπειρίας για άτομα με αναπηρίες, προσφέροντας, δωρεάν για λήψη, την εφαρμογή βοηθητικής τεχνολογίας της Essential Accessibility.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή βοηθητικής τεχνολογίας της Essential Accessibility ενισχύει την εμπειρία του καταναλωτή για άτομα που έχουν πρόβλημα δακτυλογράφησης, μετακίνησης του ποντικιού, χειρονομίας ή ανάγνωσης κειμένου.

Αυτό το εικονίδιο λειτουργεί ως ένας σύνδεσμος για τη λήψη της εφαρμογής, χωρίς κόστος.

 

This icon serves as a link to download the eSSENTIAL Accessibility app - free assistive technology software for people with physical disabilities

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Η τεχνολογία είναι μια σειρά από λύσεις για αντικατάσταση του πληκτρολογίου, του ποντικιού και της αφής, σχεδιασμένη ειδικά για να κάνει προσβάσιμο τον ψηφιακό κόσμο σε άτομα με σωματικές αναπηρίες.

Η Εφαρμογή διαθέτει εργαλεία όπως:

• Ποντίκι φωνητικής ακρόασης
• Φωνητικές εντολές
• Οπτική βοήθεια click
• Πληκτρολόγιο Οθόνης
• Κείμενο σε Ομιλία
• Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και ενεργοποιείται γρήγορα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;Η εφαρμογή εξυπηρετεί αρχικά άτομα που έχουν πρόβλημα δακτυλογράφησης, μετακίνησης του ποντικιού ή ανάγνωσης, που μπορεί να οφείλονται σε διαφορετικές συνθήκες, όπως:

• Αιτίες που σχετίζονται με την ηλικία
• Εγκεφαλικό/ Παράλυση
• Αρθρίτιδα
• Πολλαπλή σκλήρωση
• Νόσος του Πάρκινσον
• Εγκεφαλική παράλυση
• Δυσλεξία
• Μειωμένη ικανότητα όρασης
• Δυσκολίες ανάγνωσης
• Άλλα ζητήματα που αφορούν τη μάθηση ή ανάγνωση

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Πατήστε για να λάβετε την Εφαρμογή για Windows, Mac και Android. Αυτή η σελίδα επίσης παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων συστημάτων και οδηγιών για το χρήστη.

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Για εξυπηρέτηση καταναλωτή και υποστήριξη για την Εφαρμογή, επικοινωνήστε με την Essential Accessibility με email στο support@essentialaccessibility.com ή τηλεφωνικά στο 1 (866) 333-3909.